dijous, 12 de maig del 2016

PRIMERES DUES SETMANES DE CIRC A INFANTIL 5!!!

El primer que vam fer va ser analitzar el que sabíem del circ i el que volíem saber. Dies desprès vam anar de convivències, vam poder viure una experiència inoblidable i a més vam fer una primera incursió en el tema del circ.
Un cop fet aquest treball inicial ja vam entrar en matèria i estem aprenent, entre d'altres coses, sobre la filosofia del circ basada en el treball en equip, l’entusiasme i l’art. Aquesta setmana hem treballat, per exemple, la funció de cada disciplina i les diferents habilitats de cada artista, tot això aprenent a treballar en grup, respectant opinions, torns, etc. Valorem el treball cooperatiu com a un element bàsic de cara al futur del nostres alumnes així com la capacitat de exposar i compartir la informació amb la resta de companyes i companys. No és tan important el que exposen si no el com que ho exposen. Les ganes, la il·lusió, el vocabulari que fan servir, el llenguatge corporal, el to de veu, coordinació visió-manual, la concentració mental...Són aptituds que segur estem tots d’acord en que la seva importància és majúscula.
Vosaltres, famílies també jugueu un paper cabdal amb la vostra col·laboració, aportant llibres, contes, música, buscant respostes conjuntament amb els vostres fills/es a les preguntes que els plantegem...ja que això ens està permetent donar un espai al tema a treballar sent  l’aprenentatge molt més vivencial, directe i efectiu en el nen/a.
CONTINUARÀ...!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada